• MJ Regelt mantelzorg

Mantelzorgers vormen het fundament van de zorg

Mantelzorgers vormen het fundament van de zorg in Nederland. Onbetaald en meestal ongeschoold zorgen mantelzorgers voor hun naasten. Jaarlijks besparen zij ons land miljarden aan zorgkosten. Mantelzorg valt vaak niet mee, zeker omdat de zorg steeds ingewikkelder wordt. Mantelzorgmakelaars hebben verstand van wet- en regelgeving en kennen de weg in zorgland. Professioneel en onafhankelijk ondersteunen zij mantelzorgers in het vinden en regelen van de zorg voor hun naaste. Zo dragen Mantelzorgmakelaars eraan bij dat mantelzorgers niet overbelast raken.

In onderstaand filmpje wordt heel duidelijk uitgelegd waar een mantelzorger hulp kan krijgen, als het allemaal teveel wordt.

Als mantelzorger geef je langdurige zorg. Bijvoorbeeld aan je ouders, je kind of een ander familielid, vriend of buur. Mantelzorgen doe je bovendien vaak naast een opleiding, werk en/of de zorg voor je gezin. Als mantelzorger kun je je dan flink overbelast voelen. De Mantelzorgmakelaar weet als geen ander de weg in de zorg. Bijvoorbeeld in alle regelgeving rond de Wmo, Wlz of het aanvragen van een PGB. 

Een Mantelzorgmakelaar kan je bij al je vragen ondersteunen en ontzorgen, zodat jij in balans blijft.

Marie-José van de Sande

Waar kan ik bij helpen?

MJ Regelt alles rondom mantelzorg


Heb je vragen over Mantelzorg en de meerwaarde van een Mantelzorgmakelaar?

Heb je naar aanleiding van dit blog vragen, of voel je je overbelast en heb jij hulp nodig?
Neem dan gerust contact op met Marie-José van de Sande.
Als ik je kan helpen doe ik dat graag! Bel 06 – 468 11 567 of mail naar info@mjregelt.nl.