Over MJ

Mijn naam is Marie-José van de Sande en ik ben zelfstandig Mantelzorgmakelaar en Onafhankelijk cliëntondersteuner. Vrienden en bekenden noemen mij meestal MJ.

Ik ben getrouwd met Maarten, we hebben 3 kinderen en we wonen in Oss. We zijn al bijna 15 jaar mantelzorgers. In 2020 heb ik een carrièreswitch gemaakt van Office Manager naar Mantelzorgmakelaar. Sinds 1 februari 2021 heb ik mijn eigen bedrijf: MJ Regelt.

MJ Regelt

Met al mijn kennis en ervaring en door alle stappen die ik heb gemaakt in ons complexe zorgstelsel kan ik mantelzorgers helpen. Door inzicht te krijgen in hun persoonlijke situatie met hun naaste, kan ik hen ondersteunen zodat ze de juiste keuzes kunnen maken voor zichzelf en hun naaste.

Ik houd van een open en eerlijke communicatie en ben graag duidelijk. Gemaakte afspraken kom ik altijd na. Het écht kunnen helpen van mensen is mijn grootste drijfveer. Daar krijg ik een hoop energie van!

Je kan me altijd bellen, met al je vragen rondom mantelzorg. Als ik jou kan helpen, dan doe ik dat graag!

Marie-José van de Sande

Waar kan ik bij helpen?

MJ regelt alles rondom Mantelzorg!

06-46811567
info@mjregelt.nl

Mijn vader droomde van een mooie oude dag samen met mijn moeder. Maar op zijn 74e begon hij te dementeren, drie jaar later werd hij opgenomen in een verpleeghuis. Het was een lange en hobbelige weg voor ons gezin, maar voor mij ook een goede reden om Mantelzorgmakelaar te worden.

Waar kan ik bij helpen?

Ik kan ondersteunen, regeltaken overnemen en met je meedenken bij alles rondom de zorg voor je naaste.

MJ regelt alles rondom Mantelzorg!

Mantelzorgmakelaar

Als Mantelzorgmakelaar, kan ik mantelzorgers ontzorgen. Ik kan uitzoek- en regelwerk overnemen, uitleg geven en oplossingen bieden. Omdat ik onafhankelijk ben kunnen we overal over praten en mag je me alles vragen. Wat we bespreken blijft tussen ons.]

Ik help bij taken die je veel tijd en energie kosten. Als mantelzorger kun je terechtkomen in een doolhof van ingewikkelde formulieren en ondoorzichtige procedures. Ik heb een post-hbo opleiding gevolgd en kan bepaalde taken van je overnemen, zodat jij als mantelzorger meer rust en overzicht krijgt. De regie blijft bij jou

Als zorgzaken goed geregeld zijn, dan hebben mantelzorgers minder stress of onrust en weten ze dat ze goed voor hun naaste zorgen. En mantelzorgers houden meer tijd over voor zichzelf en anderen.

Kortom: MJ Regelt alles rondom Mantelzorg!