• Mantelzorgmakelaar MJ Regelt

Wat doet een Mantelzorgmakelaar?

Ik ben Marie-José van de Sande en ik woon in Oss.
Vrienden en bekenden noemen mij soms ook wel MJ. Ik ben Mantelzorgmakelaar en mijn bedrijf heet MJ Regelt. Gewoon omdat ik (bijna) alles kan regelen voor mantelzorgers en hun naasten!

Een Mantelzorgmakelaar ondersteunt mantelzorgers bij het ‘zakelijk zorgen’. Maar is ook vraagbaak voor zorgwetten/-regels, tussenpersoon naar zorginstanties, hulp bij allerlei papierwerk en wegwijzer in ons complexe zorgstelsel.

Als Mantelzorgmakelaar kan ik, samen met jou, jouw situatie inzichtelijk en overzichtelijk maken. Samen bepalen we waar je écht last van hebt en wat je graag anders wilt regelen. Ik kan je ondersteunen, regeltaken overnemen en oplossingen aandragen. Jij houdt zelf de regie en bepaalt waarmee ik je kan ontlasten.

Zodat jij naast je mantelzorgtaken ook tijd hebt voor jezelf, je gezin, je werk, je hobby’s en daardoor goed in balans bent. En blijft!

MJ Regelt – alles rondom Mantelzorg

Enkele voorbeelden van regeltaken:

  • Een passende Wlz-indicatie aanvragen en uitleg geven over de financiële consequenties
  • Tijdelijk extra hulp regelen als een opname in een instelling op zich laat wachten
  • Vervangende zorg regelen om jou te ontlasten
  • Uitleg geven over ‘Zorg In Natura’ en ‘Persoonsgebonden Budget’
  • (On) mogelijkheden bespreken bij salaris uit PGB en de financiële consequenties
  • Al jouw vragen beantwoorden of uitzoeken

Kortom,

Ik regel eigenlijk alles rondom mantelzorg. Mijn missie is om mantelzorg mooi en dankbaar te maken. Door problemen en zorgen te voorkomen of op te lossen blijf jij in balans en kun je zolang mogelijk genieten van je mantelzorgtaken!

Als Mantelzorgmakelaar wil ik mantelzorgers, in Oss en omgeving, laten weten dat ze er niet alleen voor staan. Dat er altijd oplossingen en alternatieven zijn voor mantelzorgtaken, maar dat je de weg moet kennen.

Als Mantelzorgmakelaar word ik meestal betaald uit de aanvullende zorgverzekering van jou of je naaste.

Wacht niet te lang, maar neem gewoon even contact op om je vragen of zorgen met mij te bespreken.

Marie-José van de Sande

Waar kan ik bij helpen?

MJ Regelt alles rondom mantelzorg

Heb je vragen aan een Mantelzorgmakelaar in de regio Oss?

Heb je naar aanleiding van dit blog vragen of wil je je zorgen bespreken?
Neem dan gerust contact op met Marie-José van de Sande.
Als ik je kan helpen doe ik dat graag! Bel 06 – 468 11 567 of mail naar info@mjregelt.nl.